Nyttiga länkar

Centrala studiestödsnämnden

Här kan du läsa om olika bidrag och lån om du tänker studera. CSN är den myndighet som administrerar det svenska studiestödet, dvs. lån och bidrag för studier, samt rekryteringsbidraget.
www.csn.se

Folkhögskolornas informationstjänst - Folkhögskola.nu

På dessa sidor kan du söka just den kurs som du är intresserad av. Folkhögskolor från hela sverige finns med.
www.folkhogskola.nu

Studentrum.se

A-Nätet

Nätverk för folkhögskolor med arbetarrörelseförankring.
www.a-natet.se

Studera.nu

Detta är en portal till allt som gäller högskoleutbildning.
www.studera.nu

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingens hemsida kan alltid vara bra att veta.
www.ams.se

Kiruna kommun

På Kiruna kommuns egen hemsida kan man hitta information om kommunen, näringsliv och turism.
www.kiruna.se

Folkbildningsrådet

Folkbildningsrådets uppgift är att fördela och följa upp statsbidrag till folkhögskolor och studieförbund.
Folkbildningsrådet är en ideell förening med vissa myndighetsuppdrag givna av riksdagen och regeringen.
Folkbildningsrådet fördelar statsbidrag till studieförbund och folkhögskolor, lämnar budgetunderlag och årsredovisningar till regeringen samt följer upp och utvärderar folkbildningens verksamhet.

Wiki

Wiki.  En sökbar webbplats där sidorna enkelt och snabbt kan redigeras av besökarna själva .

Folkhögskola.nu

Folkhögskola.nu är en webbplats med Sveriges alla 151 folkhögskolor och deras kursutbud.www.folkhogskola.nu

Elevinformation